Moj pisarniški stol sem preoblekla

Želela sem si unikatni pisarniški stol, zato sem se odločila, da ga sama preoblečem. Sprva, ko sem to idejo dala mojim staršem, niso bili za to, kajti bili so prepričani, da bom stol uničila. Jaz pa sem čutila to željo, da bi mojo sobo krasil unikatni pisarniški stol. Saj veste kdo je zmagal?

Otroci v najstniških letih so uporniki in ne poslušajo veliko staršev, stvari vzamejo v svoje roke in naredijo po svoje. Jaz pravim, da je to prav, kajti morajo stopiti po svoji poti in delati prav in napake, kajti tudi na napakah se največ naučijo. In sem se podala v to. Moram povedati, da je bil moj pisarniški stol zelo kvaliteten in da sem si ravno zato še to bolj želela, ker sem vedela, da ga bom lahko dolgo uporabljala.

Tako sem vse lepo narisala, kako bi želela, da moj pisarniški stol izgleda in to idejo nesla pokazat šivilji, seveda sem mogla izbrati šiviljo, ki ima primerne šivalne stroje za moje blago, ki je bilo v kombinaciji usnja in blaga. Šivilja je bil navdušena nad mojo idejo in se je tega projekta tudi lotila. Tako sem imela čez dober mesec narejen svoj sanjski pisarniški stol, ki je unikaten. 

Ko so ta stol videli moji starši so bili prijetno presenečeni, kajti niso mogli verjeti, kako lep pisarniški stol je nastal. Gledala sem na vse, tako na mojo sobo, na mojo osebnost, na moje barve po horoskopu in moje počutje, katere barve so mi blizu, tako so bile na njemu barve, ki predstavljajo mene in ko sedim na njemu, mi daje energijo in vedno bo ta pisarniški stol samo moj.

V življenju je tako malo pomembno, da smo srečni in zadovoljni, samo malo se moramo pogledati in vprašati, kaj bi pričaralo nam lepši dan. Meni vsekakor moj pisarniški stol, na katerem sedim in se z veseljem učim in delam nove projekte za življenje.