Tudi sama si želim umetne prsi

Danes je lepota ženske zelo poudarjena. Včasih je bila naravna lepota dovolj, danes pa žal ni. Danes so popularne različne metode, da se ženska polepša, umetne prsi, botoksi, odstranjevanje celulita, razni lepotni tretmaji, umetni nohti, trepalnice in tako naprej. Danes naravno lepa ženska sploh ni več opazna, ker enostavno izstopa ženska, ki je cela umetna. 

Sama sem zadovoljna z svojim videzom, razen prsi, kajti imam res majhne prsi in nikakor nisem zadovoljna ko se oblečem, da bi se počutila lepa, vem, da bi mi umetne prsi res prišle prav. To me moti že kar nekaj časa, ugotovila pa sem predvsem zato, ko kupujem nova oblačila se v njih ne počutim lepo. Preveč se obremenjujem kako mi majčke stojijo in kakšen izrez imajo. Sprva sem bila zadovoljna, vidim pa da me to vedno bolj moti, ker bi resnično rada imela večje prsi. Ker vem, da ni druge rešitve, kot umetne prsi zbiram pogum, da grem na prvi pregled. 

Doma sicer sploh ne upam povedati, ker mislim, da se nihče ne bi s tem strinjal, ker sem že malo v letih, vendar zakaj bi se jaz obremenjevala z drugimi, če pa vem, kaj sama rabim in kako se počutim sedaj, ko so moje prsi tako majhne. Včasih je to res bila tabu tema, danes pa temu ni tako, kajti skoraj vsaka druga ženska že ima nekaj umetnega na sebi in umetne prsi danes niso več tabu tema, ker je zdravstveno vse lepo poskrbljeno. 

Zbiram pogum in iščem kirurge, ki bi mi naredili lepe umetne prsi in vem, da bom zbrala pogum, da bom šla na prvi pregled, da vidim, kaj mi bodo rekli. To pa zato, ker dnevno premišljujem, kako bi umetne prsi izgledale na meni in če sedaj ne bom tega naredila, bom v sebi potlačila željo, kar pa ni prav.